K-Pop, Korea Pop atau Keling Pop?
Tuesday, October 18, 2011 @ 4:05 AM


Salam.
       Memang pelik remaja zaman sekarang nih. Tak percaya? Tengok lah nih


Pelik kan? Aku tak bermaksud nak sakitkan mana mana pihak, tapi inilah hakikatnya remaja zaman sekarang ini. Lebih lebih lagi apabila melihat kumpulan kumpulan seperti :



atau

#aku ada gambar nih dalam bilik aku :D

atau

atau

#gambar ni gambar lama =.=

kalau korang perasan lah, remaja zaman sekarang sangat sangat SANGAT menggemari diorang nih. Aku pun tak tau lah pasal apa, kecomelan ke, apa ke. Tapi memang aku PELIK (macam aku tak minat). Anyways, aku pelik lah. Aku cuma suka dengar lagu diorang and aku cuma minat Super Junior and Beast sahaja. Tu pun pasal lagu dia sedapsedap belaka. Tapi aku sangat sangat SANGAT minat dekat seseorang nih :-


Comel gila tahap GABAN kan? Memang, inilah dia Kim Jae Joong. My one and only love of my life (padahal dia kenal aku pun tak). Memang aku cair gila tengok dia. Aku sekarang rasa HIPOKRIT sangat. Aku tarik balik apa yang aku tulis dekat atas :)

Talam Tayang,
Alita