Main Api Hoyeh Hoyehhhhhhh
Tuesday, October 18, 2011 @ 2:07 AM


Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh .
Panjangnye.


Aku, LindaWanAminLuqmanFarah dah gila main api. Sebenarnya aku dengan Farah baru je start suka main api ni. Dengan cara main api, kita dapat release stress hampa tau dak?
Cara dia macam mana hampa nak tau? Hang buat cenna, aku pun taktaw cemana nk explain. Takpa aih, satgi, hampa pi SMKSI tersayang, hama cari 1 Ibnu Sina, cari Arissa dengan Farah, satgi hampa suruh depa buat depan mata hampa. kboi.




Talam Tayang,
Alita