Aku Tak Reti Main Piano Macam Mozart Okay -.-
Saturday, January 22, 2011 @ 3:43 AM


Mungkin gambar nih tak berapa bagus , tapi menjadi lah untuk post ni kan kan kan ?


Aku dah Grade 4 main piano . Tapi takat tu je aku terer , aku bukannya reti sangat pun . Main piano nih senang je , kau dapat tahu kedudukan not dan kau dapat tahu huruf apa (ye , aku tahu , memboosankan) .


Aku suka snagat kalau dapat main lagu yang tengah best gila sekarang . :)


Tu je aku nak cerita sebenarnya . Aku suka main piano lagu Club Can't Handle Me :)))))