Hajjah Nah binti Ali :)
Sunday, November 20, 2011 @ 7:23 PM


Assalamualaikum :)


        Yeah, nampak tak nama dekat atas tu? Jyeah, thats my nenek. Nenek aku rock k?



Yeahh, tu lah nenek aku yang tersayang. Bukan yang kiri tu *sampai hati! no no no no no, tu minah berambut ikal mayang ibarat nenek dia je. Nenek dia yang sebelah tu, pakai tudung putih tuhh :)
Nenek aku nih kan kan kan, aku kadang tak tau lah. Takkan lah aku nak marah dia, tapi pukul 8 je dah "Shieda, eh, Shasha, eh, Nadia, eh, Shaa, *nama kau pun tak ingat mai tidoq" Err, aku pun mcm "TokMak, sekarang baru jaa pukul 8." Makcik aku baikk, dia backup aku "Mak, sat laaa, bukan dia selalu mai sini" Then nenek aku lari *tipu masuk dalam bilik dia. 5 minit lepas tuh dia ajak aku pergi tidoq lagi. Agak menyakitkan hati, bukan? Tapi dia tetap nenek rock aku dan aku sayangkan dia. Tu je aku nak cerita. Kbye.