Contest by Alia Oh Aliaa !
Friday, February 11, 2011 @ 8:26 AM


 Jumpe belogg yang comel nih ..


Alia Ohh Aliaa !
So die ade contest . Nampak en ade atas tuh (I tahu , you tak sebodoh yang I sangkekan) . I memang takde idea LANSUNG nak tulis ape . So , I cakap ape yang best , ape yang cool . 


__________________________________________________________________________________


Wahai Encik/Cik/Tuan/Puan Alia oh Aliaa ,


Ucapan khas ini telah disediakan oleh Arissa Taib yang agak mereng ini .


Okay then . I memang salute gile lah dengan belogg nih . Ingatkan senior senior gitu , Tengok tengok , same age S to the I to the O to the T . Suke tengok header die . Siap ade kartun anime lagi ouh . Colours die pun very cute . For a thirteen-year-old , die gile punye hebatt lah . Gua tabik sama lu ! . Cewahh , ayat macam orang pro lah konon . Yang bab bab die cakap pasal status , mood and walkman tuh memang comel . Idea bernas gile . Tapi widget agak berterabur sikit . But overall , I likee it !! Salute you baybehh !


Terima kasih kerane telah membace repekan budak yang tak berape nak betol nih . Sayang kau orang sebab sudi bace .