Macam Mana Nak Jadi Kawan Justin Bieber
Tuesday, January 18, 2011 @ 3:52 AM


Anda hendak menjadi seperti ini , ini , ini ???












CARA PERTAMA


1 . Tangkap gambar anda dan biarkan sedikit ruang ditepi .
2 . Anda Cut dan Paste gambar Justin Bieber di tepi anda .
3 . Tayangkan ke seluruh dunia (FB) .


P/S : Perkara ini hanya dapat dilakukan oleh orang yang terer dengan photoshop . baru boleh buad .


CARA KEDUA 


1 . Anda print gambar dia 'Life Size'
2 . Anda buad kan gambar itu menjadi patung 3d .
3 . Tangkap gambar dengan patung 3d itu .
4 . Tayangkan ke seluruh dunia (FB) .


P/S : Anda harus mempunyai lebih kurang 24 botol ink printer untuk print gambar Justin Bieber yang 'Life       
        Size' . Dan sekeping kertas yang berukuran 5 kaki 6 inci . 


CARA KETIGA (cara yang paling best dan paling senang)


1 . Suruh rakan/cousin/ibu/bapa/kakak/abang/adik anda merakam anda menyanyi lagu dengan sedap (bukan 
      rangup , tapi sedap ye)
2 . Postkan ke dalam YouTube (buad account YouTube dulu!)
3 . Suruh Usher mai tengok .


P/S : Cara ni susah (baru je cakap senang) . Please , anda tidak ada bakat (main cakap je) ! Kalau nak suruh 
        Usher mai tengok pun , haa , suruh kalau berani !




Jadi , kalau anda mahu juga menjadi seperti di dalam gambar di atasa , anda cuma harus mengenali keluarga Encik Bieber dan jadi Mat Salleh atau ada banyak duit nak pergi konsert dia , jadi senang nak jumoa dia . Bayar RM 1000 untuk jumpa dia . Sanggup ? Lebih baik beli makan ke , air ke , derma ke , pergi haji ke , bayar zakat ke , lagi bagus kan kan kan ?