Jangan Pernah Pergi 7 Eleven Untuk Fotostat -.-
Wednesday, January 26, 2011 @ 3:32 AM


Kau tahu kenapa aku cakap macam tu ? Ni lah aku nak cerita nih .


   Hari tu , aku pergi dekat Kedai Runcit Yan Yan , nak fotostat buku sains . Lepas tuh , kedai tu tutup . Then , aku pun pergi lah 7 Eleven nak tengok tengok kalau kalau ada fotostat machine dekat situ . Alhamdullilah , ada :)
Tapi , tengok 'disadvantages' yang ada dekat 7 Eleven tuh .


1. Pekedai dia tak reti nak fotostat macam mana .
2. Orang tunggu sampai setengah jam , tak sempat nak tengok Glee .
3. Pergerakan pekedai 7 Eleven tuh sangat lambat .
4. Dia tak tutup pentutup printer tuh , jadi inknye terlalu pekat -.-


You see ? Those are the disadvantages when you go to 7 Eleven just to go and photostat a few pages . It's better if you just goo and buy a Slurpee , right ?


Jadi jangan lah waste time anda di 7 Eleven hanya untuk meng-fotostat -.-